Dezelfde studie.
Dezelfde passie.

Meer was er niet nodig voor bevriende developers Maarten en Jonas om digital agency HYPE in 2008 op de wereld te zetten. Vandaag worden de founders versterkt door een bruisende mix van straffe strategen, creatieve designers en senior ontwikkelaars. Als een hechte ploeg zetten we samen de schouders onder innovatieve digitale projecten. Meet HYPE. Where strategy, creativity and user experience come together!

Toegankelijke taal

Wie met ons in zee gaat, krijgt een vijfsterrenservice: technisch én projectmatig. Zo wordt iedere opdracht, klein of groot, bewaakt en begeleid door een ervaren projectmanager. Die snapt exact hoe onze plannen, ontwerpen en systemen werken. Het voordeel? Geeky inside info van onze strategen, designers en developers wordt vertaald naar een klare boodschap voor klanten. Want het is niet omdat wij wild worden van PHP, TypeScript, Python, CSS & co, dat jij dat ook moet doen.

Hippe headquarters

HYPE heeft haar uitvalsbasis in Leuven, dé studentenstad waar historiek en innovatie hand in hand gaan. Dankzij een combinatie van baanbrekende digitale strategieën, knappe designs, sterke programmeertalen en verrassende open source releases bouwen we de beste maatoplossingen voor onze klanten. Tijdens vergaderingen, brainstormsessies, presentaties en coding games houden we het op lekkere koffie. Als het afterwork o’clock is, dan zwaaien de deuren van onze bar open en tappen we een fris pintje. Welkom!

Maak kennis met ons team

Maarten Verhavert

CEO

Jonas Scheers

CTO

Bart Nelissen

Front-end Developer

Wouter Vlaeyen

Full Stack Developer

Wim Renders

Back-end Developer

Quint Vandenplas

Accountmanager & Sales Associate

Jonas Dheedene

Project Manager

Yente Paternotte

Full Stack Developer

Je project toevertrouwen aan onze gedreven geeks?

Hoe het is om met HYPE samen te werken?

Testimonial
HYPE levert steeds kwaliteit en bovendien op tijd. Met hun persoonlijke aanpak denken ze proactief mee met ons. Zo komen we samen tot een beter resultaat en frisse ideeën.
Wim De Groof - Fietsersbond
Wim De Groof
Project manager Bike to Work | Fietsersbond

Met deze pioniers schreven we succesverhalen

Spontaan solliciteren als designer of developer?

Icon arrow up