Effective lifecycle management & more

HYPE is blijvend supporter van je digitale projecten. En dat menen we.

Onze ondersteuning reikt verder dan strategisch plannen en technisch ontwikkelen. Ook nadien houden wij geeks voet aan wal van je custom made software met onderhoud, beveiliging en optimalisaties. Onze ontwikkelaars staan garant voor ‘lifecycle management’. Wij blijven bouwen aan de beste versie van je app, website of ander digitaal product.

We create future-proof software, today and tomorrow!

 Weet je dat technische SEO cruciaal is, maar geen idee hoe het toe te passen?
 Je team, in mensentaal, wegwijs maken in de backend van je nieuwe software?
 Je online project stevig lanceren en versterken met automatische mailflows?
 Zoek je een digitaal expert die out of the box denkt voor, tijdens en na de lancering?

Marketing

Met één druk op de lanceerknop haal je de eindmeet niet. HYPE haalt het onderste uit de technische kan van je software voor een vlammende start. IJzersterke technische SEO, automatische mails naar gebruikers, bezoekcijfers bewaren, dynamische pop-ups … Stuk voor stuk acties die we vergelijken, coderen en implementeren zodat je investering rendeert en je online product resoneert.

MORE

Na een succesvolle lancering, de handdoek in de ring gooien? Hell no! We zijn een trotse digitale totaalpartner die jou blijft versterken. Eerst met een inhouse opleiding voor je team over het CMS, dan met continue securitymaatregelen en stevige back-ups, en wie weet wel met een splinternieuw concept? Onze vingers beginnen alvast te kriebelen … Our goal is to keep you up and running!

Marketing voor impact,
More voor veerkracht!

Icon arrow up