Unique design carried by strong code

Jij wilt online analyseren, communiceren of connecteren en je doet dat het liefst van al in een stylish én safe online omgeving?

We are digital design & development agency HYPE, hello there!

Wij vertalen slimme scopes en strategieën naar doeltreffende designs en dashboards. Geen plug-and-play voor onze klanten, wel maatwerk ten voeten uit. Technisch ijzersterk in de basis en altijd vlot in de omgang.

You can count on us, from front- to back-end!

 Een digitale campagne laten ontwerpen en ontwikkelen met een hyperunieke brand?
 Mist je IT-team de tech knowhow voor je volgende app, website of ander digitaal project?
 Strookt je businessplatform, app of website niet meer met je ambitieuze targets?
 In zee gaan met een agency waar designers en developers onder één dak zitten?

Design

Stakeholders informeren, medewerkers bereiken of heel Vlaanderen op de kar krijgen: wij ontwerpen een unieke styling die zit als gegoten met de missie van je project of software. Eenvoudig of overdadig, keurig in lijn met je huidige merkidentiteit of een kraakvers kleurenpallet: wij hebben senior designtalent in huis voor ieders stijl. Je mag er bovendien gerust van zijn dat onze digitale creaties stuk voor stuk responsief en intuïtief zijn.

Development

Onze technische kennis is ons paradepaardje die jou helpt digitaal grenzen te verleggen. Wij kicken op complexe online projecten behapbaar maken. Een dataplatform van nul opbouwen in Drupal, een swingende campagnewebsite ontwikkelen of een interactieve app realiseren: you name it, we code it! Inclusief uitvoerige testing, stipte lancering en een begrijpelijk CMS. Zo geniet je altijd en overal van vlotte toegang tot je project of software.

Design meesterwerk?
Development krachtpatser!

Icon arrow up